Pink Faun Digital Interlink USB

På lager
6.990  DKK
Leveringstid:5-7 dage

Pink Fauns nye Interlink USB er et fremragende kabel, og den hollandske producent, som har en absolut kompromisløs tilgang til lyden, har leveret et kabel der gør præcist det, som et godt kabel skal gøre - nemlig ingenting andet end at bevare signalet intakt hele vejen.

  • Gratis fragt over 750 DKK
  • Lagervarer sendes indenfor 24 timer
  • Afhentning i butik

Pink Fauns digitale USB kabler er alle håndlavede af deres egne teknikere. Og uagtet af hvad nogle tror og mener, så er et USB-kabel ikke bare et USB-kabel. Der er en elektrisk påvirkning af signalerne afhængigt af kablets opbygning.

Det har Pink Faun ekstremt fokus på, og hvert digital kabel er designet til den specifikke opgave, og alle kabler fra Pink Faun deler en meget vigtig detalje: de er alle lavet med deres egne egenudviklede til-pleterede kobberledere som bliver ekstruderet gennem en særlig sammensætning af tekstiler med ekstremt lav på virkning af de elektriske egenskaber for så til sidst at blive trukket gennem en PTFE-slange.

Under designfasen af kablerne var den digitale tilgang som til et analogt signal der tolkes som 1 og 0 fra både afsender og modtager. Designet af kablernes opbygning giver en absolut minimal påvirkning af signalet mens det digitale signal passerer. 

Hele den samlede oplevelse giver et kabel er der meget neutralt og uden hårdhed eller farvning.

Leder du efter kabler der hjælper til en lydoplevelse hvor lyden er præcis, hurtig og rytmisk og med respekt for musikken, så er Interlink USB det helt rigtige valg.

For Pink Faun handler det ikke om lyd, men om musik.