Pink Faun LAN Isolator

På lager
1.390  DKK
Leveringstid:5-7 dage

Pink Fauns LAN-isolator sørger for en galvanisk adskillelse mellem enheden der er tilsluttet netværket og selve netværket, og uden at det koster på overførselshastigheden. Selv enheder som afspiller fra en intern harddisk og kun benytter netværket til betjening og opdateringer får en lydmæssig fordel med isolatoren monteret.

  • Gratis fragt over 750 DKK
  • Lagervarer sendes indenfor 24 timer
  • Afhentning i butik

Et netværkskabel fra eksempelvis en medieafspiller og som er tilsluttet til et aktivt modem eller en switch er en åben mulighed for at få høj-frekvent støj ind i systemet.

Med en almindelig computer der benyttes til simple ting som at surfe på nettet eller sende mails har den høj-frekvente støj ingen betydning, men på en netværksafspiller vil man gerne undgå dette da det er med til at påvirke især lydkvaliteten i de høje frekvenser. Denne påvirkning koster typisk på ruminformationen og renheden i lyden, og er svær at komme til livs.

Pink Faun har udviklet en LAN isolator som medvirker til et eliminere den udefrakommende støj, og detaljer står tydeligere, soundstage lidt større og baggrunden bliver mere "sort".

Pink Faun LAN-isolator kan benyttes på alle lydenheder der er tilsluttet netværk, og også selvom netværket ikke er anvendt til at streame musik. Så snart at afspilleren er tilsluttet og er blevet tildelt en IP-adresse og dermed er aktiv, har LAN isolatoren en positiv effekt på den generelle lydoplevelse.

Vi opfordrer dig til at prøve den - det er måske den billigste opgradering med størst mulig forskel, du kan finde i øjeblikket.