The Gryphon Essence Mono Power (sæt)

På lager
350.000  DKK
Leveringstid:3-4 uger

Ny verdensklasse effektforstærker fra Gryphon. Designet er nyt og det samme er indmaden, og Essence er klar til at tage verden med storm med sin elegante fremtoning og sin ærlighed overfor musikken.

Her er en klasse A-forstærker som har en masse på hjertet og det hele handler om musik. Gryphons nye "lille" model leverer alt det bedste af den velkendte signaturlyd og er pakket ind i klassisk design som kun producenten fra Ry kan lave det.

  • Gratis fragt over 750 DKK
  • Lagervarer sendes indenfor 24 timer
  • Afhentning i butik

Ny verdensklasse mono effektforstærker fra Gryphon. Designet er nyt og det samme er indmaden, og Essence Mono er klar til at tage verden med storm med sin elegante fremtoning og sin ærlighed overfor musikken.

Her er en klasse A-monoblok som har en masse på hjertet og det hele handler om musik.

Gryphons nye "lille" model leverer alt det bedste af den velkendte signaturlyd og er pakket ind i klassisk design som kun producenten fra Ry kan lave det.

The Gryphon Essence Stereo

The Gryphon Essence stereo effektforstærker

Essence er din direkte til musiknydelse på første klasse. Den velkendte Gryphon-lyd med masser af overskud og finesse, et velartikuleret og ekstremt kontrolleret lydbillede og en oplevelse der får dig i den musikalske himmel.

På trods af at være "den lille" effektforstærker i sortimentet, så er der bestemt ikke sparet eller sprunget over nogle steder, og det kraftige dual-mono kredsløb anvender en specialbygget  toroidal transformer med dobbelte viklinger til venstre og højre kanal. Udgangstrinnet og drivertrinnet anvender separate strømforsyninger til effektiv isolering af udgangstrinnet fra indgangstrinnet og yderligere en separat transformer er indbygget til isolere kontrol- og displaykredsløbene.

Gryphon Essence er udviklet til at skabe en naturlig og overbevisende musikalsk illusion. Mange års eksperimenter inden for kredsløbstopologi og komponentkvalitet og pålidelighed har resulteret  en forstærker, der imponerer øjeblikkeligt med sin evne til at krydse ubesværet gennem selv de mest krævende musikalske passager, uanset lydstyrkeniveau.

Som et resultat af de konstante høje strømreserver der er funderet i en ladelytbank på intet mindre end 440.000uF, "ser" Essence simpelthen ikke højttaleren, så dens reaktive belastning kan ikke forringe forstærkerens ydeevne. I modsætning til andre højeffektforstærkere gør Gryphons kompromisløse, rene klasse A-design det muligt for Essence at tilbyde ekstreme strømreserver på efterspørgsel, kombineret med raffinement og delikatesse i musikalsk præsentation.

Det er den grundlæggende filosofi, at al elektronik i afspilningskæden ideelt set skal være neutral og ikke tilføje eller trække noget fra optagelsen, uanset hvor "attraktiv" sådanne forvrængninger måtte være. Essence er en forstærker for de heldige, der har muligheden for at investere i det næste skridt på highend stigen, og er en anmelderfavorit der med garanti både kan henrykke og begejstre i jagten på de store musikalske oplevelser hvor man glemmer teknikken og husker musikken.

Essence kører i ren klasse A og yder 2 x 50 watt i 8 ohm, 2 x 100 watt i 4 ohm og 2 x 200 watt i 2 ohm. Opbygningen er balanceret, og signalvejen er som i alt Gryphon holdt ultrakort og lavet med de bedste komponenter på markedet. Højttalerterminalerne er Gryphons egne og tager alle typer tilslutninger uden undtagelse. Bemærk at der udelukkende er mulighed for at benytte balanceret XLR-tilslutning på Essence.

Vil man optimere lydoplevelsen endnu mere, kan Essence fås som monoblokke, og der kan tilkøbes Gryphons egen StandArt som er et matchende møbel til Essence.

Udgangseffekt: 2 x 55 watt 8 ohm, 2 x 110 watt 4 ohm, 2 x 220 watt 2 ohm, klasse A
Dynamikområde: 110 dB
Forvrængning: <1% ved fuld udstyring 50 watt/8 ohm, <0,05% ved 25 watt/8 ohm
Gain: +31 dB
Indgangsimpedans: 20 kOhm
Strømforbrug standby: <0,5 watt x 2
Strømforbrug tomgang: 350 watt (high bias) x 2
Strømforbrug maksimalt: 1.350 watt x 2
Dimensioner (B x H x D): 470 x 260 x 460 mm
Vægt: 45 kilo x 2