Feliks Audio Euforia EVO

På lager
21.390  DKK
Leveringstid:5-7 dage

Euforia EVO er en opdateret udgave af en af Feliks Audios bedst sælgende hovedtelefon-forstærkere. Designet og teknikken har fået en opdatering, og lyden er på niveau med konkurrerende forstærker til markant højere priser. 

  • Gratis fragt over 750 DKK
  • Lagervarer sendes indenfor 24 timer
  • Afhentning i butik

Feliks Audio's OTL flagskib er blevet endnu bedre i EVO-udgaven og med en ny forplade der løfter designet. Indmaden har fået en overhaling, og så er der kommet XLR-tilslutninger med i "pakken". 

Konstruktionen er bygget omkring 2 stk. PsVane CV-181 mk.2 og 2 stk. 6N13S NOS rør, og det OTL-baserede design leverer dynamik, soundstage og et detaljeniveau der sandsynligvis er det bedste i klassen. Det unikke design og opbygningen muliggør effektiv drift af hovedtelefoner af alle slags inklusivt de tungeste drevne på markedet med impedanser helt ned under 32 ohm.

Det nye design af teknikken benytter nu "crossfeed" og er en revolutionerende løsning i netop rørforstærkere. Det hjælper til en markant forbedring af kontrollen, større kanalseparation og et større soundstage. Man opnår det ved at flytte en del af de lavere frekvenser til den modsatte kanal. Forskellen opleves bl.a. ved at man ikke, som på en hovedtelefon-forstærker uden crossfeed, er placeret midt i orkestret men nærmere er placeret så man står foran dem præcist som ude i den virkelige verden. Lydoplevelsen er samtidig mindre lyttetrættende i længden, men den kan deaktiveres hvis det ønskes.

Transformatoren er en opdateret med kraftigere skærmning og dæmpning af vibrationer. Der anvendes teflon-isolerede sølvkabler internt, kondensatorer fra Mundorf og Dale & Caddock modstande. Terminalerne på bagsiden er nye, opdaterede typer der er kraftigere og med markant bedre forbindelse. 

Det hele er håndbygget på fabrikken i Polen, og der er tre års garanti på Euforia EVO.

 

Tekniske specifikationer:
Indgangsimpedans: 100 kOhm
Udgangseffekt: 280 mW
Gain: 20 dB
Optimale hovedtelefon impedans: 32 - 600 ohm
Dimensioner: 31,3 × 20,3 × 19,3 cm (D x B x H)
Vægt: 7 kg