Aesthetix

Aesthetix

Amerikansk producent af highend forforstærkere, effektforstærkere, dacs og cd-afspillere i reference-klasse. Aesthetix kombinerer rør og transistor-teknologi for at opnå deres signaturlyd. Kom og oplev hvad deres produkter kan levere af musikalitet.

High-Performance Audio er dansk eneforhandler af produkter fra Aesthetix.

Amerikanske Aesthetix er eksperter i hybridkonstruktioner, og laver det bedste fra begge verdener hvor der benyttes rør i indgang og transistorer i udgangen. Deres forstærkere er blandt de absolut bedste på markedet, og har råstyrke kombineret med finesse, som giver en letflydende lyd som samtidig kan trække alt uden at ofre kontrol og dynamik.

Aesthetix er vokset til at distribuere et komplet sortiment af hi-fi-rørprodukter i 27 lande. Hver enhed er omhyggeligt håndsamlet af de talentfulde Aesthetix fabriksteknikere i Moorpark, Californien.  Aesthetix produkter er resultatet af banebrydende design og en forpligtelse til at bygge kvalitet,

Aesthetix Jupiter Series Io phono stage og Callisto line stage fik Golden Ear og Editor's Choice priser. Saturn-serien fulgte efter og tilbyder et komplet udvalg af produkter fra kilde til forstærkning og hædres nu på samme måde med globale anerkendelser og priser.

Aesthetix er hjernebarn af ingeniør og musikelsker Jim White. Ivrig koncertgang fra 10-årsalderen og et belæst abonnement på Stereophile i en alder af 13 var de tidlige antydninger af, hvad der ville blive en livsfortærende besættelse af musik og vinylafspilning. Efter avancerede studier i fysik, matematik og elektroteknik begyndte Jim at finpudse sine færdigheder i 1990 hos Theta Digital. Hans bidrag til Theta Casablanca og Dreadnaught var hans første eksempler på fremragende design.

Analog forblev Jims sande hi-fi-lidenskab, og i 1993 begyndte arbejdet med en massiv rørphono i hans garage. Audiofile venner, der hørte den første hjemmelavede enhed, opfordrede ham til at bygge mere, og dermed blev Aesthetix født.